Meksika Ticaret Heyeti (13-17 Mart 2019)

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 13-17 Mart 2019 tarihleri arasında Birleşik Meksika Devletleri’ne yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup, Meksiko şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize otomotiv, inşaat, inşaat çeliği, tekstil ve hammaddeleri, kuru meyve ve mamulleri, meyve sebze mamulleri, zeytinyağı, fındık ve mamulleri, halı ve mobilya, enerji, medikal cihazlar, ev tekstili, mutfak eşyaları ve ambalaj malzemeleri sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 30 katılımcıdan oluşacak bahse konu heyetimize son başvuru tarihi 4 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimi olup, bu tarihe kadar https://bit.ly/2H1MHhl internet bağlantısında yer alan heyet başvuru formunun doldurulmuş ve ilgili katılım ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.

Organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderleri için kişi başı katılım ücreti en kısa sürede paylaşılacaktır.

Yapılan başvurular, ödeme dekontları Meclisimize ulaştıktan sonra kesinleşmektedir. Heyet ön hazırlıkları kapsamında, uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcının katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılamamaktadır.

İhracatçılarımızın bilgileri rica olunur.

 

EK: Heyet Taslak Programı (2 Sayfa)

PAYLAŞ