Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš'in resmi ziyareti kapsamında Türkiye - Çekya İş Forumu, 4 Eylül 2019

Sayın Sektör Temsilcisi,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan alınan bir yazıda, Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš'in resmi ziyareti kapsamında DEİK/Türkiye - Çekya İş Konseyi ve Çek Ticaret Odası(Komora) işbirliğiyle 4 Eylül 2019 Çarşamba günü Swissotel The Bosphorus Otel'de “Türkiye – Çekya İş Forumu” gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Çek Cumhuriyeti Sanayi ve Ticaret Bakanı Karel Havlícek'in onurlandırmalarıyla gerçekleşecek iş forumuna katılım sağlayacak önde gelen Çek firmaları ile ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi imkânı olacağı bildirilmiştir. Çek heyetinde ağırlıklı olarak enerji, savunma ve havacılık sanayi, otomotiv, motorlu taşıtlar ve tedarik sanayi, inşaat ve alt yapı, bankacılık ve finans, elektrik ve mühendislik sistemleri, lojistik ile ileri teknoloji alanlarında faaliyetleri bulunan firmaların yer alacağı belirtilmiştir.

Yazıda devamla Türkiye ve Çekya arasındaki ticari ve ekonomik hareketliliğe önemli ivme katacak söz konusu İş Forumu'na katılım için aşağıda yer alan kayıt formunun doldurulması ve toplantı katılım bedelinin kayıt formunda belirtilen DEİK hesap numarasına 2 Eylül 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerektiği bildirilmiştir.

Söz konusu heyet listesi ve Türkiye - Çekya İş Forumu taslak programı ekte sunulmaktadır.

Kayıt formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/980/13269

Ekler:

1. Taslak Program
2. Çek Firma Listesi

 

Detaylı bilgi için irtibat kişisi:
Sn. Aycan Damalı, DEİK Avrupa Bölgesi İş Konseyi Koordinatörü
adamali@deik.org.tr
0212 339 50 74

Yer: Swissotel The Bosphorus, İstanbul

PAYLAŞ