İspanya (Barselona) Fiziki Ticaret Heyeti Hk.

Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan yazıda,T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Meclisimiz organizasyonu ile 16-19 Şubat 2022 tarihleri arasında Meclisimiz Başkanı Sn. İsmail Gülle’nin başkanlığında İspanya’ya (Barselona) yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Fiziki Ticaret Heyeti gerçekleştirileceği, söz konusu organizasyonda İspanya’dan iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmişti.

Bu defa, bahse konu heyetimizin tarihleri 14-17 Mart 2022 olarak revize edilmiş olup heyet kapsamında nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimiz genel nitelikli olup tüm sektörlerden firmalarımızın katılımına açıktır.

Heyetimize başvuru için son tarih 31 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 17.00’dir. Heyete ön başvuru için internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması, organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer, vs. giderlerden oluşan katılım paketi için 30.500-TL, business sınıfı uçak biletli katılım paketi için 45.500-TL katılım ücretlerinin Meclisimiz hesabına yatırılması ve ödemeye dair banka dekontlarının bestecoskuner@tim.org.tr ve mehmetcesuroglu@tim.org.tr e-posta adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Bilgilerinize sunulur.

 

Ek:

1) Detaylar

2) Taslak Program

PAYLAŞ