Türkiye-Azerbaycan İş Forumu, 16 Eylül 2019

Sayın Sektör Temsilcisi,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Birliğimize iletilen 4 Eylül 2019 tarihli yazıda, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu ve ikili iş görüşmelerinin 17 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmişti. Ancak T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ın programında yaşanan değişiklik nedeniyle söz konusu programın tarihinin 16 Eylül 2019 Pazartesi günü olarak güncellendiği belirtilmektedir.

Bu bağlamda, T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Novruz Memmedov'un teşrif etmeleri beklenen etkinliğe katılmayı arzu eden firma temsilcilerinin 13 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1005/13464 adresindeki katılım formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Anılan yazıda devamla, toplantı yerine ulaşım ve konaklama işlemleri katılımcılar tarafından münferit şekilde organize edilecek olup, etkinliğin saat ve mekan bilgisi katılım teyidi veren katılımcılar ile bilahare paylaşılacağı ifade edilmektedir.

Not: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Azerbaycan'a gerçekleştirecekleri seyahatlerde 1 Eylül 2019 tarihi itibarı ile 30 gün süre ile vizeden muaftır.

İlgili firmaların bilgileri rica olunur.

PAYLAŞ