Tayland (Bangkok) Ticaret Heyeti, 9-13 Eylül 2024

Türkiye İhracatçılar Meclisinden (TİM) alınan bir yazıda: T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 9-13 Eylül 2024 tarihleri arasında Tayland’a yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirileceği belirtilmekte olup; Bangkok şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Tayland’dan iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Başvuruların tüm sektörlere açık olduğu, mezkûr heyete başvuru için son tarihin ise 24 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimi olduğu belirtilmektedir. Bu tarihe kadar delegations.tim.org.tr internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, ilgili firmalardan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 85.000-TL tahsil edileceği belirtilmektedir.

Heyete katılımın; başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının Türkiye İhracatçılar Meclisine ulaştırılmasıyla kesinleşecek olduğu beyan edilmektedir.

 

Ek:

1- Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (2 sayfa) 

2- Tayland (Bangkok) Ticaret Heyeti Taslak Programı (1 sayfa)

 

PAYLAŞ