Tunus Yatırım Forumu TIF 2019

Sayın Sektör Temsilcisi,

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan T.C. Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu ve Kuzey Afrika İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğü'nün bir yazısında, Tunus Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atıfla, 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde “Invest in Tunisia, the Next Opportunity” temasıyla başkent Tunus'ta Tunus Yatırım Forumu (TIF 2019) düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazının devamında, Yabancı Yatırımları Teşvik Ajansı (FIPA) Genel Müdürü Abdelbasset Ghanmi'nin anılan foruma Tunus Büyükelçimizi davet ettiği, Kalkınma, Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı'nın desteğiyle organize edilecek forumun dijital ekonomi, otomobil, havacılık ve gıda işleme sektörlerini kapsayan yuvarlak masa toplantıları aracılığıyla yüksek katma değeri olan alanlarda Tunus'un sunduğu yatırım fırsatlarına ve rekabetçilik unsurlarına odaklanılacağı belirtilmektedir.

Yazıda ayrıca, Tunus açısından büyük önem ifade eden ve gelecek yılın altyapı, yatırım ve buna dayalı ihale programlarının belirlendiği Foruma ilgili Bakanlık ve kurumlarımızın katılmalarının teşvik edilmesinin beklendiği ifade edilmektedir.

Anılan foruma ilişkin güncel program İngilizce olarak ekte iletilmekte olup katılım için tif.tunisia@fipa.tn/fipa.turkey@investintunisia.com.tr bağlantısından Forum temsilcileri ile bağlantıya geçilebilmesinin mümkün olduğu belirtilmektedir.

Firma temsilcilerinin bilgileri rica olunur. 

 

Ek: Program (1 Sayfa)

PAYLAŞ